في ترقب شديد من قبل طلاب المرحلة الثالثة لمعرفة نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة التي طال انتظارها اكثر مما انتظرته المرحلتين الاولي والثانية , حيث اعلن موقع التنسيق ان موعد اعلان نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة 2013 سوف يؤجل لما بعد تنسيق الملاحق , حيث ان الكثير من الطلاب يتساءلون باستمرار عن موعد اعلان نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة 2013 لكن القائمين على تنسيق الجامعات والمعاهد لم يفصحوا عن الموعد الحقيقي , وان كان وضحت وجهتهم بتأجيلها لما بعد اعلان نتيجة تنسيق الملاحق , وذلك إيحاءً بضم طلاب الملاحق إلى تنسيق المرحلة الثالثة .
ولكن مع صعوبة تحديد موعد اعلان نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة 2013 بدقة حتي الان يرجع إلى الاضطرابات التي عصفت بالبلاد منذ قرابة الشهرين بسبب عزل الرئيس السابق محمد مرسي والذي اندلعت بسببه الكثير من المظاهرات الرافضة لعزله , مما جعل التنسيق يتوقف عده مرات لحين هدوء الاوضاع الامنية ومخافة على الطلاب من حدوث اي مكروه لهم اثناء تقدمهم لمكاتب التنسيق المنتشرة على مستوي محافظات مصر.
والجدير بالذكر بأن تنسيق القبول بالجامعات والمعاهد 2013 قد انهى المرحلة الاولي من تنسيق طلاب الشهادة الثانوية العامة , كما انهي ايضا المرحلة الثانية , ومازال الان مفتوح مرحلة تقليل الاغتراب او التحويلات بين الكليات وذلك للمرحلتين الاولى والثانية فقط , كما فتح التنسيق لطلاب الشهادات المعادلة لتقديم اوراقهم حتي يتسنى لهم الالتحاق بمارثون التعليم الجامعي , كما فتح ايضا مكتب التنسيق القبول لطلاب الشهادات الفنية او الدبلومات الفنية لتقديم اوراقهم وترشحاتهم للحاق بركب التعليم الجامعي.
موضوعات ذات صلة :
-
نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة 2013 من موقع التنسيق
-
موعد اعلان نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة 2013 قريبا جداً
-
بدء تنسيق المستنفذين من الدبلومات الفنية 2013 الدور الاول والثاني
- موعد اعلان نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة 2013 لن يعلن قبل 14 سبتمبر

والله كده حرام وظلم واحنا ذنبنا ايه نفضل مستنيين كل المده دي لما اعصابنا اتوترت معدش وقت والدراسه خلاص هتبدأ … خلاص يستنو بقي و يخلونا مع تنسيق السنه الجديده 2014 واهو نلحق التنسيق من اوله ايه الظلم ده
لو سمحت انا عاوز استفسر عن حاجة هو اللى سجل فى المرحلة التالتة وهو دور اول مش دور تانى كدا النتيجة بتاعة التنسيق فى الوزارة ولا لسة معلقة عندهم لحد الدور تانى ميخلصو ويسجلو الرغبات كمان _وسؤل تانى واخير لو سمحت انا عاوز اعرف بلنسبة للسنة اللى فاتت حقوق كانت نزلت لحد تقريبا 262 وكانت شبين الكوم طيب بلنسبة للتنسيق السنة دى بيقولو انو احلى من تنسيق السنة اللى فاتت هل فى امل ينزلوها مثلن 5 درجات تانى وياريت رد مفيد انا شبعت من كلمة ترقبو النتيجة دى وشكرا
شوف حضرتك بالنسبة لنتيجة المرحلة الثالثة اليوم بإذن الله هتنزل أو نزلت بالفعل , اكتب رد برقم جلوسك على الموضوع التالي وانا هدخل ابحثلك على النتيجة اذا كانت طلعت , لكن تابع اليوم الموقع الخاص بنا لان النتيجة ظهرت وهتتأكد اكتر بمكان ترشيحك :
الموضوع : نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة 2013 من موقع التنسيق
انا عايز افهم حاجة يا جماعة الناس بتوع الدور الاول هيتساووو بينا ولا اية يعنى حتى لو هو جاب اعلى مننا يبقى هو لية الاولوية ولا احنا
هو حضرتك تقصد الدور الثاني ام الاول ـ اذا كان الدور الثاني فنظراً لان ليس لهم مرحلة خاصة او مرحلة رابعة لذلك تم ضم التنسيق الخاص به مع المرحلة الثالثة لذلك تم تاخير نتيجة المرحلة الثالثة , وهذا المعني المقصود من اعلان موقع تنسيق القبول بالجامعات.
يعنى هو كده الفرق فى الشهاده لما نروح نقدم احنا مكتوب لينا دور اول وهما دور تانى هو مش المفروض ان هما ياخده باقى الاماكن اللى تفضل من الثلاث مراحل ولا هما يجوا يدخلوا كليات واللى يزيد ناخده احنا ولا ايه مش كفايه حرق الاعصاب ده والامتحانا اللى كنا بنشوفها والحصص فى الدراسه لهو قرف فى الدراسه وبعد النتيجه وظلم فى التصحيح ودخول الكليات كمان
حسبى الله ونعم الوكيل وهو الوكيل المتصرف
ليس المقصود بهم يدخلون الاول الكليات ولكن مكتب التنسيق محدد نسب الطلاب التي تقوم بإعادة الامتحان , لكن حتي لا يقوم بفتح تنسيق خاص بهم او عدم وجود مرحلة رابعة لذلك تم دمجها مع المرحلة الثالثة , ولعل هذا خير ليك وللجميع في تاخير الاعلان وان شاء الله تنال ما ترغب وتتمنى .
ده بجد حرااااااااااااااااام انا اعصابي تعبت خلاص مبقتش عارفه اذا كنت قبلت في كليه ولا لأ ذنبنا ايه نستنى بتوع الدور التاني هيا حرقه دم في المدرسة والدروس والامتحانات وكمان في التنسيق دي حاجه تزهق
منهم لله حسبي الله ونعم الوكيل
السلام عليكم ياترا ممكن كلية الحقوق هتقبل من كام فى المية السنة دى ممكن تقبل من 58 % مثلا
اقل حقوق انتساب علمي هو 321 درجة وادبي اقل حقوق انتساب 262 درجة .
لو سمحت انا جايبة 62% كدا ممكن ادخل حقوق انتساب القاهرة او حلوان او عين شمس او ممكن ادخل دار علوم
هو حالياً نتيجة الترشيح لم تظهر بعد , لكن تابعينا على موقعنا وان شاء الله سوف يتم النشر فور الاعلان.
يا استفسار عن نتيجة التنسيق الدبلومات الفنية اتصل على *********************
يمنع وضع اي ارقام تليفونات على الردود
لو سمحتم كنت عايز اعرف اخر ميعاد لتعديل الرغبات للدبلومات الفنية2013
حاليا مازال التنسيق مفتوح بدون ميعاد اغلاق باب التسجيل , ومكتب التنسيق غير محدد الميعاد , لكن تابعنا على موقعنا لمعرفة موعد غلق تعديل الرغبات الخاصب بالدبلومات فور صدوره من مكتب التنسيق.
تم حجب التعليق من قبل إدارة الموقع نظرا لاستخدام الفاظ لا تليق بمكانة الموقع.
لو سمحتو انا عاوزة اعرف هو باب التحويل بيتفتح تانى للمرحله التالته ولا لا ؟
هي المشكلة لازم تعلن النتيجة اولا لان بدء الدراسة اصبح قريبا , لكن تابعينا على موقعنا فعندما يعلن مكتب التنسيق إن شاء الله سننشر هذا الخبر على الفور.
حرااام اوي بجد اننا نستنا كل دا ولهي اعصابنا باظت اووووووي .. طيب ممكن حضرتك تقولي اداب انتساب موجه الاسكندرية هتاخد من كام انا جايبة 66.1 يا تري هتجيلي
لم تظهر النتيجة حتي الان وللاسف تم ربط المرحلة الثالثة مع طلاب الدور الثاني لذلك تم التأجيل كل هذه الفترة , لكن تابعينا على موقعنا وإن شاء الله فور صدور نتيجة التنسيق سوف نعلن عنه على الفور بإذن الله
تبداء الدراسة بعد غد ولن نعرف ما المصير، قدر اذا جائت الجامعة بعيدة وتتطلب السفر هل احد فكر فى ماذا يحدث لنا
السلام عليكم
أنا طالب ليبي وقد قمت بمعادلة الثانوية الليبية بثانوية علمية مصرية وقمت بالتسجيل فى بعض الرغبات من شهر تقريبا ولم تظهر النتيجة ,مع العلم أني قد تركت لهم رقم هاتفي وعنواني فى مدينة الإسكندرية وعنواني البريدي ,هل وأنها ظهرت نتيجة التنسيب وأذهب لمراجعة القاهرة أم لم تظهر …… ولكم كامل الشكر
حتى الان نتيجة الشهادات المعادلة الخاصة بك لم تظهر على موقع التنسيق , لكن لا تتحرك في شيء سوي بعد اعلان النتيجة حتي لا يضيع مجهودك , لكن لمعرفة النتيجة تابعنا على موقعنا وان شاء الله سوف نقوم بنشر اعلان النتيجة فور صدوره من مكتب التنسيق ,وبالتوفيق بإذن الله.
هل لديكم تاريخ أو موعد محدد لظهور النتيجة ؟ وهل الوافدين من دول أخرى تكون لهم النتيجة فى موعد عدا المصريين ؟……..وشكرا
بالنسبة لموعد اعلان نتيجة المرحلة الثالثة فقد صرح مكتب التنسيق انها مرتبطة بتنسيق طلاب الثانوية الدور الثاني , لذلك هذا هو سبب التأخير , اما الوافدين من دول اخري , اذا كان قصدك الشهادات المعادلة , فهؤلاء لمهم تنسيق خاص بهم ونتيجة ظهورهم مازالت تحت الانتظار , وبالتوفيق بإذن الله.
عاوز اعرف كلية زراعة من كام واية الاقسام المتوفرة لعلمى رياضة وشكرا
بالنسبة لكلية زراعة هي بالطبع مرحلة ثالثة فهي غير معروف درجتها في تنسيق 2013 , لكن في تنسيق العام الماضي 2012 اقل مجموع لكلية زراعة هي زراعه مشتهر وكان الحد الادني للقبول بها هو 217.5 درجة , وهي طبعا لقسم علمي فقط , اما بالنسبة لكليات المرحلة الثالثة المتوفرة لها فيمكنك مراجعة الموضوع التالي للتحقيق من كافة الاماكن المتاحة : ملحوظة هناك صفحات اسفل الموضوع بها كل الكليات المتاحة للقسمين العلمي والادبي فتصفحها جميعا .
* الأماكن والكليات المتبقية في المرحلة الثالثة من تنسيق الجامعات والمعاهد لعام 2013
لوسمحت بعد ازنك كليات الاداب الانتساب اقل مجموع كام
آداب انتساب موجه المنيا ـ القسم الادبي ـ 293.5
اداب انتساب موجه بنى سويف ـ القسم العلمي ـ 324.0
وهذا كام عام 2012
واحنا بتوع الشهادات المعادلة ترمونا ولا تسالوا فينا حرام ده ولا حلال … مش المفروض احنا مصريين زييكم .
موقعنا بيتابع اخر الاخبار عن التنسيق وبإذن الله يقوم بالنشر فور صدور النشرات من قبل مكتب التنسيق ,وبالتوفيق بإذن الله.
عايز اعرف موعد محدد لتنسيق الشهادات المعادلة . شكرا
حتي الان لا يوجد موعد محدد , لكن ممكن تتابعنا على موقعنا وبإذن الله هتيم نشر المواعيد عند صدورها من مكتب التنسيق.
انا جايبه 58% وكان عندى دور تانى ممكن اقبل فى كليه ايه
لكن نتيجة الدور الثاني لم تظهر ,
لكن هذا بيعتمد على مجموعك بالدرجات ثم اختيارك لكلية او المعهد اثناء تسجيل الرغبات بالإضافة إلي الشعبة المنتسبه لها سواء ادبي او علمي , لكن تابعينا على موقعنا لمعرفة مواعيد اظهار النتيجة و كيفية التسجيل بموقع التنسيق , وبالتوفيق بإذن الله.
لوسمحت عايزة اعرف لو فيه كليه اداب انتساب اسوان او قنا وبتقبل من كاام
بالنسبة لاداب انتساب اسوان او قنا لم تنزل في المرحلة الثانية 2013 ولكنها موجودة في المرحلة الثالثة , لكن من باب المساعدة يمكنك مقارنتها بدرجات العام الماضي 2012 وهي كالاتي :
1- اداب انتساب موجه اسوان ادبي 296.0 درجة
2- اداب انتساب موجه قنا ادبي 296.0 درجة
3- ااداب انتساب موجه قنا علمي 334.5 درجة
4- ااداب انتساب موجه اسوان علمي 331.5 درجة
حلوة حجة انهم خايفين علينا دى …………..بس للاسف مش مقنعة خالص
الحقيقة انو عشان نظام فاااااااااااااااااشل مكسل يعمل مرحلة رابعة لبتوع الملاحق
لو سمحت اداب انتساب موجة اسكندرية قبلت من كام السنادى
انا جايبة68.17% ممكن تجيلى ولا اكيد حقوق ولا اية بالظبط؟
بالنسبة لاداب انتساب موجه اسكندرية هي في المرحلة الثالثة لكن لم تعلن بالضبط , لكن اذا اردتي ان ابحث عن درجة قبولها العام الماضي 2012 لتقارنيها مع مجموعك الحالي , ارجو كتابة درجتك بالارقام وليس النسبة , ثم تحديد الشعبة التي عليها سواء علمي او ادبي , ولكن تابعينا على موقعنا لمعرفة موعد ظهور نتيجة التنسيق بالنسبة للمرحلة الثالثة , وبالتوفيق بإذن الله
لو سمحت أنا جايبه 52 .ممكن تجيلي كليه
هو كل شيء جائز , لكن اشك والله اعلم انه في كلية بهذا المجموع ممكن تكون كلية خاصة , وبالتوفيق ان شاء الله.
انهارده اهو بقا 14 ومفيش اى اخبار عن نتيجه التنسيق بتاعت المرحله الثالثه ايه حرق الاعصاب ده حرام عليهم الطلبه والله
بالنسبة ليوم 14 هو المفروض حسب اعلان وزارة التربية والتعليم تظهر نتيجة الدور الثاني , لكن اعلان تنسيق المرحلة الثالثة بعدما يسجل طلاب الملاحق رغباتهم ويظهر نتيجة التنسيق الاثنين معاً , هذا طبقا لتصريح مكتب التنسيق .
********* ابو التعليم فى مصر
تمنع الالفاظ الخارجة على الموقع , تم تعديل الكلمات من قبل ادارة الموقع.
هى تربية اساسى جامعة الاسكندرية تاخد من كام مرحلة تالتة
المرحلة الثالثة لم تعلن حتي الان , لو اردتي ابحثلك عن الحد الادني لها العام الماضي قومي بكتابة شعبة الثانوية العامة الخاصة بك مع الدرجة بالارقام , او تابعينا على موقعنا لمعرفة إن شاء الله موعد ظهور النتيجة فور الاعلان عنها من قبل التنسيق.
ممكن اعرف انا المفروض اعمل ايه انا كانت عندى دور تانى وانا دلوقتى ناجح ممكن حد يقولى اعمل ايه علشان الحق التنسيق وشكراااااا
معنى كلامك انك دور ثاني يعني لم تظهر النتيجة بعد , فهذه الحالة بعد ما تظهر النتيجة وتتأكد من نجاحك سوف يعلن تنسيق خاص بالدور الثاني ثم بعد التسجيل بالتنسيق تنتظر نتيجة التنسيق لمعرفة مكان ترشيح وتبدأ في اجراءات تسجيلك داخل الجامعة او المعهد , لذلك ننصحك بملازمة موقعنا لمعرفة مواعيد اعلان النتائج و التنسيق وكافة الامور بعملية التنسيق والتسجيل , وبالتوفيق والنجاح.
لو سمحت كنت عايزة اعرف انا ممكن ادخل حقوقق القاهرا انتساب او حلوان او عين شمس انتساب حتى انا جايبة 62%
هو حالياً نتيجة الترشيح لم تظهر بعد , لكن تابعينا على موقعنا وان شاء الله سوف يتم النشر فور الاعلان.
والله الواحد مش عارف هما مستنين ايه لحد دلوقتي المدارس هتبدا خلاص احنا كده مش هنلحق نبدا مع الدراسه ياريت لو حد عارف النتيجه امتي يقول
لعل في التأخير خير , وتابعينا على موقعنا وان شاء الله فور اعلان النتيجة سوف يتم النشر بإذن الله.
لو سمحت انا جايب 60% ادبي ممكن ادخل كلية ايه ؟؟؟
حاليا لم تظهر النتيجة حتي الان , لكن تابعينا على موقعنا وإن شاء الله فور صدور النتيجة سوف يتم نشر الخبر على الفور.
لو سمحت انا جايبة 64.86%ممكن ادخل كليه اداب انتساب اى بلد حتى لو كانت بعيدة وعايزة اعرف الحد الادنى لكلية اداب انتساب ايه؟ ارجو الرد بسرعة
حتى الان لم تظهر نتيجة التنسيق , نرجوا متابعة موقعنا لحين اصدار نتيجة التنسيق , وإن شاء الله سوف يتم الاعلان عنها قريبا .
طب حضرتك ممكن اعرف حقوق بتقبل من كام انتظام او انتساب القاهرة او حلوان او عين شمس لسنة 2013
حضرتك التنسيق لم يفتح حتي الان للمرحلة الثالثة 2013 , لكن لو تريدين معرفة 2012 علي سبيل المقارنة ممكن تبعلي تخصصك سواء ادبي او علمي واحاول ابحثك في الدرجات لعام 2012.
انا تخصصى كان ادبى حضرتك
حضرتك متعرفش موعد لاعلان نتيجة المرحلة الثالثة لان الدراسة يوم 21 واحنا لسة منعرفش احنا داخليين كلية اية ؟؟
حضرتك انا بعرف عن طريق التنسيق وبتابع التنسيق شبه كل ساعة كل الاقاويل بانه من المحتمل ان تظهر خلال الاسبوع القادم , لكن كمعاد محدد لا يعرف حتي الان.
بالنسبة للحد الادني بالقبول بكل كلية هو للتخصص الادبي فقط عام 2012:
1- حقوق القاهرة : 293.5 درجة
2- حقوق عين شمس : 290.0 درجة
3- حقوق حلوان : 280.5 درجة
انا جايب 230 (56%) الحق نظم ومعلومات طيبه ولو ملحقتها ممكن الحق ايه
يفضل ان تنتظر إعلان النتيجة وإن شاء الله سوف سوف نقوم بنشر خبر نتيجة التنسيق عندما يعلن عنه , لذلك يفضل متابعتك لموقعنا بصفة يومية
طب انا ممكن اكتب ايه فى الرغبات
علشان انا خايف لمقبلش فى اى كليه او معهد فى الرغبات الى انا كتبها
افضل شيء ان تجيب الكليات والمعاهد الخاصة بالعام الماضي وتقارنها بمجموعك الحالي وهذا بيعتبر مؤشر وليس قبول وعلى اساسه سوف تحدد المكان المناسب لتقديم ترشيحاتك , والتوفيق بإذن الله.
يفضل رؤية كليات العام الماضي وما هو اقرب لمجموعك للعام الحالي وحاول ان تكون اختياراتك في محيط منطقتك الجغرافية حتي لا تدخل في مشكلة التحويل , وبالتوفيق بإذن الله.
انا معملتش اختبارات تربيه نوعيه ينفع اقدم دلوقتى فيها
طبعا إن شاء الله اذا تم ترشيحك سوف يتم عمل اختبار لطلاب المرحلة الثالثة .
طيب لو سمحت انا كنت كاتبه رغبات المرحله التاله من زمان بس لما بدخل على الموقع بتاع بوابة الحكومة بلاقي مكتوب ادخل رغباتك في المرحله التالته و ان اخر معاد يوم 20 سبتمبر دا عادي و لما بكتب رقم الجلوس في بطاقه الترشح الاقيه بيقولي لا يوجد نتيجه لهذا الرقم ارجو تسجيل رغباتك مع لاعلم اني لما بدخل عشان اسجل الاقي نفس رغباتي الي انا مسجلاها قبل كدا؟
حضرتك اصلا نتيجة المرحلة الثالثة لم تظهر حتي الان , فبتالي لا يوجد لا توجد نتيجة , وطالما انك سجلتي فانتظري وتم قبول تسجيلك , فانتظري حتي تظهر النتيجة , وإن شاء الله سوف ننوه عنها عندما يعلن مكتب التنسيق بظهور النتيجة بإذن الله.
لو سمحت انا سجلت الرغبات بس كنت عاوز اعدلها متاح الان وامتى ميعاد نتيجة التنسيق المرحلة التالتة
ممكن الرد باسرع وقت ممكن انا رقمى *************
للأسف تم اغلاق تسجيل الرغبات , انتظر معنا على الموقع لاعلان نتيجة التنسيق بإذن الله.
عذرا , تم إلغاء ظهور رقم الموبايل من قبل إدارة الموقع.
انا درجتى 259.5ممكن تجيلى المعاهد الفنى الصناعى فى(شبرا_ المطرية_صحافة)
نرجوا متابعة موقعنا وإن شاء الله سوف يتم قريبا إعلان نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة.
بعد اذنك هي النتيجه المفروض تكون ظهرت السبت 21 ودلوقتي بقينا 22 عايزة اعرف نتيجه صاحبتي عشان نعرف رقم جلوسها1009272
بطاقة الترشيح الخاصة بك هي :
انا جايب 281 الحق حقوق اسكندريه ادبي
ارجو تسجيل رد على الموضوع التالي متضمن الاسم ورقم الجلوس وان شاء الله سوف يتم الاستعلام علن النتيجة فور انهاء المشكلة داخل موقع التنسيق.
نتيجة تنسيق المرحلة الثالثة 2013 من موقع التنسيق
لوسمحت انا كا سجلت الرغبات في المرحلة التالتة هل في مرحلة اخري ولا اقدم في السنة القادمة
هذه هي اخر مرحلة في تنسيق الثانوية العامة , لكن لا افهم سؤالك هل انت لم تسجل ام سجلت بالفعل.
لو سمحت انا ما سجلت الرغبات في المرحلة التالتة بالنسبة لتنسيق الازهر هل في مرحلة اخري ولو ما فيش اعمل ايه عشان اقدم
في هذه الحالة ارجو التوجه لمكتب التنسيق والسؤال عن حالة الخاصة بك حتي لا تضيع فرصتك بالتنسيق او يمكن الاتصال على رقم التنسيق الساخن للايجابة عن استفسارك :
رقم استعلامات مكتب التنسيق لعام 2013 والرد على جميع الاستفسارات الخاصة بالتنسيق